Een woord van afscheid toevoegen

Als je zelf materiaal wil toevoegen dan word je gevraagd je te registreren. Registratie vergt slechts enkele handelingen. Omdat de verschillende categorieën materiaal zijn ondergebracht op twee afzonderlijke deelsites, kan het voorkomen dat je je twee maal dient te registreren (bijvoorbeeld als je zowel foto’s als een tekst wilt uploaden). Nadere aanwijzingen vind je door op hierboven op "Nederlands" te klikken.

Een woord van afscheid toevoegen

Berichtdoor admin » 26 jan 2009 21:54

Na registratie kunt u eenvoudigweg inloggen. In het gedeelte "afscheidswoorden" klikt u op "nieuw onderwerp" en vervolgens kunt u uw tekst invoeren.

Een foto bij het afscheidswoord voegen
Onderaan de door u ingevoerde tekst, nog onder de knoppen "opslaan", "voorbeeld" en "bevestig" ziet u een tabje "bijlage toevoegen". U kunt daarmee een bestand op uw computer selecteren. Daarna klikt u op "voeg bestand toe". Het bestand verschijnt nu boven de 3 knoppen.

Wilt u de foto niet onderaan de tekst plaatsen, maar elders in de tekst opnemen, dan gaat u simpelweg staan op de plaats in de tekst waar u de foto wilt hebben. Vervolgens klikt u op "plaats in bericht".

Als u op "voorbeeld" klikt, kunt u uw bijdrage bekijken en eventueel aanpassen.

Om de tekst definitief te plaatsen, klikt u op "Bevestig".
admin
Site Admin
 
Berichten: 21
Geregistreerd op: 19 jan 2009 17:47

Keer terug naar NederlandsWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron